Jurnalul orei 15, 4 Aprilie
Jurnalul orei 15:00 4 aprilie 2024, 16:11 | 472

Prezentat de Vasile Luchianu

Un soldat în termen a decedat astăzi la unul dintre poligoanele Armatei Naţionale. Potrivit rezultatelor preliminare ale anchetei, tânărul s-ar fi sinucis cu arma din dotare, se arată într-un comunicat emis de Ministerul Apărării.

Ședința extraordinară a Consiliului municipal Chișinău a început cu scandal. Consilierii PAS au propus examinarea modului de gestionare a bugetului municipal pentru anul trecut, dar aleșii PSRM, PCRM și cei din formațiunea primarului Ion Ceban s-au abținut de la vot. Consilierii PAS îi acuză pe aceștia din urmă că ignoră subiecte de interes public.

Conducerea Moldovagaz a depus o sesizare la Centrul Național Anticorupție în contextul acuzațiilor privind licitațiile trucate organizate de filialele întreprinderii. Despre aceasta a anunțat președintele Moldovagaz, Vadim Ceban, în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV. Precizările lui Ceban vin după ce, anterior, compania moldo-rusă a emis un comunicat în care a dat asigurări că toate licitațiile s-au desfășurat în mod legal și corect.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie