Bogdan Show a reușit să impresioneze publicul din România prin filmulețe educative
Social 20 noiembrie 2020, 20:03 | 2139

Vloggeri din Moldova, premiați peste Prut. Vorbim despre un băiat care, la ai săi doar 8 ani, a reușit să impresioneze publicul din România cu filmulețele pe care le creează. Bogdan Show a devenit exemplu demn de apreciere după ce și-a ridicat premiul în cadrul unei gale cu cei mai buni vloggeri din România, el fiind nominalizat

Bogdan a luat premiul pentru categoria INTERNATIONAL CONTENT VLOGGER OF THE YEAR. El a reușit să adune o comunitate de fani în jurul pasiunii sale pentru filmulețe. Împreună cu familia sa, Bogdan postează pe canalul său de YouTube filmulețe educative, care reușesc să adune milioane de vizualizări.

Bogdan a fost apreciat pentru creativitatea și dinamismul video-urilor sale de către publicul fidel din întreaga lume. Canalul lui Bogdan SHOW a fost creat în 2012, filmulețele sale reușid să adune până acum peste un miliard de vizualizări.

Video Killed The Radio Star este primul festival dedicat creatorilor de conținut în care au fost împărțite 20 de trofee pentru cei mai buni creatori, branduri și antreprenori din industria video.

Opinia ta contează. Comentează!