Jurnalul orei 19, 6 Mai
Jurnalul orei 19:00 6 mai 2021, 21:51 | 1680

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante știri ale zilei:

Doi dintre cei trei deținuți, evadați marți din Penitenciarul Goian, au fost prinși în apropiere de satul Buciușca, raionul Rezina.

Procurorii revin la dosarul fostului deputat Ion Butmalai, dar și al oamenilor de afaceri Iurie Luncașu și Saro Salemi. Un fost deputat român afirmă că aceștia nu s-ar fi sinucis, ci ar fi fost asasinați la comanda lui Vladimir Plahotniuc.

Jurnal TV continuă să analizeze declarațiile de avere pentru anul 2020 ale șefilor instituțiilor de stat. Și astăzi am descoperit salarii de zeci sau chiar sute de mii de lei, plătite lunar din bugetul de stat. Unii angajați și-au cumpărat mașini luxoase sau locuințe.

Înainte de a demisiona, Guvernul Chicu a aprobat o hotărâre care, sub paravanul modificării metodologiei de formare a tarifelor pentru serviciile Agenției Serviciilor Publice, a inclus, de fapt, majorarea acestora, afirmă un deputat din opoziție. Ion Chicu spune că e vorba de aberații.

Scandal maritim în canalul Mânecii! Pescarii francezi spun că drepturile lor sunt restricționate pe nedrept de licențele emise de autoritățile insulare, în cadrul unui nou sistem de organizare după Brexit.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie