Meteo, 14 Februarie
Meteo 14 februarie 2023, 20:10 | 355

Prezentat de Felicia Jenunchi

Pentru miercuri, 15 februarie, maximele vor oscila intre minus 1 si plus 4 grade, minimile vor cobori pana la minus 5 grade Celsius. Se asteapta vreme mohorata, cerul va fi noros in toate localitatile republicii, meteorologii nu au anuntat precipitatii. Plus 2 grade se va inregistra la Chisinau pe timp de zi, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la minus doua, vantul ca sufla slab. In localitatile nordice maximele se vor situa in jurul valorii de zero grade, in cele sudice acestea se vor situa intre plus 3 si plus 4 grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 7 grade se vor atesta la Bucuresti, Timisoara si Craiova. Meteorologii anunta zapada miercuri la Brasov. Se prevede cer variabil in orasele Iasi, Cluj si Constanta, cu plus 3 si respectiv plus 4 grade.

Sa vedem care sunt prognozele meteorologilor pe continent. plus 18 grade vor fi la Lisabona, la Madrid plus 14 si va fi innorat. Se prevede cer variabil in orasele Londra, Paris si Amsterdam, cu maxime de plus 14, plus 13 si respectiv plus 11 grade. Plus 17 grade se vor atesta la Roma, va fi insorit. La Viena si Blerin va fi partial innorat, maximele nu vor depasi plus 6 si respectiv plus 9 grade. Maximele nu vor depasi 4 grade cu plus la Varsovia. Partial innorat va fi la Atena. Plus un grad se va inregistra la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie