Jurnalul orei 15, 28 Iulie
Jurnalul orei 15:00 28 iulie 2023, 19:39 | 492

Prezentat de Călin Jucovschi

Energocom a semnat în această săptămână contracte de furnizare a gazelor naturale cu trei companii. Două dintre acestea vor livra gaze pentru prima oară, anunță întreprinderea, fără a da detalii despre conținutul contractelor, inclusiv prețul de achiziție.

Cetățenii care au suferit din cauza furtunii și ploilor, în această săptămână, vor primi materiale pentru aș-i repara casele stricate. Valoarea totală a ajutorului oferit de Guvern este de peste 16 milioane de lei. Sprijinul material va fi distribuit autorităților publice locale din raioanele Edineț, Soroca, Râșcani, Dondușeni, Drochia și Hâncești.

Chișinăul a dat dovadă de curaj în fața Moscovei, anunțând Rusia că trebuie să taie din efectivul său diplomatic dislocat în Republica Moldova. Dar Moscova nu renunță, de regulă, la obiectivele sale și tensiunea va persista. Subiectul generat de o investigație a postului nostru de televiziune a fost abordat aseară la ”Cabinetul din umbră”. Republica Moldova are de rezolvat multe probleme și nu spionajul este cea mai acută, a declarat unul dintre invitații la emisiune.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie