Meteo, 30 Noiembrie
Meteo 30 noiembrie 2022, 21:36 | 667

Prezentat de Felicia Jenunchi

Joi maximele se vor incadra intre 2 si 7 grade, noaptea se vor inregistra minime de pana la minus 5 grade. Se prevede cer noros in toate localitatile si nu sunt anuntate precipitatii. 5 grade se vor atesta la Chisinau, noaptea vor fi minus doua grade, vantul va sufla din est cu 9 kilometri la ora. In localitatile nordice maximele se vor situa intre 2 si 3 grade, iar minimile vor indica minus 5 minus 4 grade. La Cahul si Comrat se vor inregistra cate 7 grade, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la 0 grade Celsius.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. 4 grade se vor inregistra la Bucuresti, Cluj si Craiova si sunt prognozate precipitatii sau averse sporadice. 2 grade se vor atesta la Iasi si va fi innorat. Va ploua la Brasov cu 6 grade Celsius.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. 16 grade se vor inregistra la Lisabona, 13 la Madrid. In mare parte innorat va fi la Londra si Amsterdam, cu 8 si respectiv 5 grade. Innorat va fi la Paris. Maxime de 14 grade se vor inregistra la Roma. Cerul va fi acoperit la Berlin si la Viena. Un grad va fi la Varsovia. Innorat va fi la Sofia, in mare parte innorat la Kiev, cu minus 2 grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie