Jurnalul orei 17, 10 Iunie
Jurnalul orei 17:00 10 iunie 2021, 19:19 | 1427

Prezentat de Adrian Prodan

În orașul Chișinău, unele blocuri sunt date în exploatare cu o mulțime de abateri. O problemă constantă este lipsa locurilor de parcare pentru cei cu nevoi speciale, chiar dacă legislația prevede amenajarea unui asemenea spațiu. Într-o situație complicată este și Denis Donu, care stă într-un bloc de pe strada Nicolae Costin. Tânărul spune că este lezat în drepturi, iar administrația blocului face doar promisiuni că va rezolva problema.

Utilajul medical de ultimă generație și echipamentul de protecție, oferit de Germania drept ajutor în lupta cu pandemia, a ajuns astăzi la Chișinău. Poporul german este solidar cu cetățenii din Republica Moldova, a dat asigurări ambasadorul Germaniei, adresându-se celor prezenți la eveniment.

Preşedintele Joe Biden a început ieri seara prima sa călătorie în străinătate, de la preluarea mandatului. Vizita în Europa va dura opt zile. Ajuns în Marea Britanie, liderul de la Casa Albă a salutat angajamentul neclintit al Americii faţă de NATO, avertizând Rusia, dacă se angajează în activităţi nocive, transmite Reuters.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie