Meteo, 22 Aprilie
Meteo 22 aprilie 2024, 20:47 | 200

Prezentat de Felicia Jenunchi

Saptamana aceasta va fi una cu vreme mohorata, cerul va fi noros, dar vor fi si zile cu ploi, maximele nu vor depasi plus 19, plus 20 de grade. Maine, 23 aprilie, temperaturile vor oscila intre plus 13 si plus 18 grade, pe timp de noapte termometrele vor indica minime de pana la plus 3 grade. Cerul va fi noros in toate localitatile republicii, fara precipitatii. In capitala se vor inregistra plus 16 grade, plus 6 grade vor fi noaptea.

Vreme inchisa anunta meteorologii si pentru orasele Romaniei. Plus 15 grade se vor inregistra la Bucuresti si la Brasov. Se prevede cer variabil la Iasi si Cluj, cu plus 17 si plus 19 grade. Averse sunt asteptate la Brasov.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 24 de grade se vor inregistra la Lisabona, plus 17 la Madrid. In mare parte innorat va fi la Paris si Amsterdam, cu temperaturi de pana la plus 12 si plus 10 grade Celsius. Innorat va fi la Londra, cu plus 11 grade. Se prevede cer variabil la Roma, cu maxime de pana la plus 15 grade. Precipitatii sunt anuntate la Viena. Plus 15 grade anunta meteorologii pentru Kiev. 24 de grade vor indica termometrele la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie