Patrula Jurnal TV, 27 Decembrie

Prezentată de Vlad Marcoci

Clipe de groază într-un bloc de pe strada Vasile Vărzaru din sectorul Ciocana! Un individ de 34 de ani a sărit de la etajul trei și a stricat o mașină parcată în curte. Vecinii, dar și mama bărbatului buclucaș spun că acesta ar fi fost sub influența substanțelor narcotice. La nici o oră după ce a fost reținut de poliție și dus la spital, individul a revenit acasă.

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Sergiu Litvinenco, a contestat la Curtea Constituțională modificările operate de majoritatea PSRM-Șor la Legea Autorității Naționale de Integritate referitoare la controlul averii și intereselor personale. Litvinenco spune că datorită noilor modificări, ”socialiștii, care nu își pot justifica averea obținută în perioada „culioacelor”, vor scăpa de dosare”. Înalta Curte a admis cererea de suspendare a modificărilor operate la Legea ANI. O decizie finală privind soarta proiectului legislativ votat de PSRM și Șor va fi luată la examinarea în fond a sesizării.

Odată cu investirea Maiei Sandu în funcția de președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon a rămas fără imunitate juridică. Acesta ar putea fi tras la răspundere penală, în contextul în care numele lui figurează în mai multe dosare. Iar în aceeași ordine de idei am structurat cele mai răsunătoare dosare în care a fost nu o singură dată subliniat numele deja fostului președinte, Igor Dodon.

Opinia ta contează. Comentează!