Jurnalul orei 19, 19 Februarie
Jurnalul orei 19:00 19 februarie 2024, 21:20 | 702

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. Trei fruntași ai Blocului comuniștilor și socialiștilor s-au aflat la Moscova, în zilele de 15 și 16 februarie, la un forum al Partidului pro-Kremlin „Edinnaia Rossia”. Deputații BCS se aflau în capitala Rusiei în chiar ziua, în care s-a anunțat despre moartea lui Alexei Navalnîi.

2. Activiștii organizației non-guvernamentale „Primăria alternativă” au lansat astăzi o petiție prin care cer demisia primarului de Chișinău, Ion Ceban. Edilul este acuzat de gestionarea proastă a problemelor din oraș, decizii în detrimentul locuitorilor și lipsă de transparență în activitate. Cum a reacționat consilierul primarului, aflați imediat!

3. Cauza morții lui Alexei Navalnîi rămâne un mister. Autoritățile din Rusia nu i-au permis încă mamei lui Navalnîi să vadă corpul fiului ei și anunță că au extins ancheta. În weekend, poliția rusă a arestat sute de oameni în zeci de orașe, care au depus flori în onoarea lui Navalnîi.

4. Aeroportul Internațional Chișinău are un nou administrator. Interimatul funcției va fi preluat de actualul șef al Departamentului administrativ din cadrul întreprinderii, Sergiu Spoială.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie