Meteo, 14 Decembrie
Meteo 14 decembrie 2022, 20:20 | 840

Prezentat de Felicia Jenunchi

Joi maximele se vor incadra intre plus doua si plus 7 grade, noaptea se vor inregistra minime de pana la minus 4 grade. Se prevede cer noros in toate localitatile sudice, in cele nordice si de centru meteorologii au anuntat lapovita slaba. Plus 5 grade se vor atesta la Chisinau, noaptea va fi minus unu, vantul va sufla din sud-est cu 18 kilometri la ora. In localitatile nordice maximele se vor situa intre plus doua si plus 3 grade, iar minimile vor indica minus 4 minus 3 grade. La Cahul si Comrat se vor inregistra cate plus 7 grade, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus un grad.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 7 grade se vor inregistra la Bucuresti, Timisoara si Brasov, sunt anuntate averse sau precipitatii. Averse vor fi si la Iasi si Constanta, cu maxime de 6 si respectiv 9 grade Celsius. Va ploua la Craiova.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. Plus 15 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 11 la Madrid. Se prevede cer variabil la Londra si Amsterdam, cu plus 3 si respectiv plus 4 grade. Precipitatii sub forma de ploaie si zapada sunt asteptate la Paris. Maxime de plus 17 grade se vor inregistra la Roma. Minus 3 grade vor fi la Berlin si la Varsovia. Averse sunt prognozate la Sofia. Sunt asteptate ploi si zapada la Kiev, cu maxime de pana la plus 2 grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie