Jurnalul orei 17, 8 Decembrie
Jurnalul orei 17:00 8 decembrie 2021, 19:13 | 1093

Prezentat de Vasile Luchianu

Șeful Direcției generale urmărire penală a Centrului Național Anticorupție este vizat într-un dosar pe trei capete de acuzare. Ghenadie Tanas este bănuit de îmbogățire ilicită, fals în declarații și practicarea ilegală a unor activități financiare, susține Procuratura Generală.

Cererea avocatului Igor Hlopețchi, care îl reprezintă pe procurorului adjunct suspendat, Ruslan Popov, prin care solicită examinarea pretinselor acțiuni ilegale ale procurorului general interimar, Dumitru Robu, va fi transmisă Procuraturii Anticorupție. Consiliul Superior al Procurorilor a admis declarația de abținere a lui Vasile Plevan, procuror în cadrul Procuraturii Anticorupție, de a examina această cerere.

Puțin peste opt mii 500 de persoane din Republica Moldova s-au vaccinat cu doza a treia de vaccin anti-covid, în aproape zece zile de la startul administrării dozei booster. Potrivit autorităților, aproape trei mii 800 de copii au fost vaccinați cu o doza de vaccin. Două mii 474 de copii au schema completă.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie