Meteo, 19 Februarie
Meteo 19 februarie 2024, 21:23 | 299

Prezentat de Felicia Jenunchi

În aceasta saptamana temperaturile vor creste treptat, se vor inregistra maxime de pana la plus 15-16 grade in nordul tarii in a doua parte a saptamanii. Maine, 20 februarie, temperaturile vor oscila intre plus 5 si plus 10 grade, pe timp de noapte termometrele vor indica minime de pana la minus 3 grade in nordul tarii. Meteorologii anunta cer noros, fara precipitatii. In capitala se vor inregistra plus 8 grade, zero grade vor fi noaptea. In localitatile nordice termometrele vor indica plus 5, plus 6 grade.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Plus 11 grade se vor inregistra la Bucuresti si la Craiova. Plus 7 grade vor fi in termometre la Constanta si Brasov. Innorat va fi la Iasi si la Cluj, cu plus 8 si plus 9 grade Celsius.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 21 de grade se vor inregistra la Lisabona, plus 19 la Madrid. Se prevede cer noros la Londra, Paris si Amsterdam, cu temperaturi de pana la plus 13, plus 12 si plus 10 grade. 17 grade se vor inregistra la Roma. Partial innorat va fi la Viena, innorat la Berlin. Meteorologii anunta maxime de pana la plus un grad la Kiev. Cerul va fi noros la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie