Jurnalul orei 17, 26 Mai
Jurnalul orei 17:00 26 mai 2021, 18:27 | 1511

Prezentat de Vasile Luchianu

Locuitorii capitalei sunt buni de plată. După ce mulți au trăit din rezerve în perioada restricțiilor anti-COVID, acum s-au pomenit cu avize de plată aproape duble la plata impozitului pentru bunurile imobiliare. Decizia a fost luată de Consiliul Municipal. Și asta nu e tot. Ei vor trebui să plătească taxa până pe 30 iunie - nu în două rate, până pe 15 octombrie, așa cum erau obișnuiți. Dacă nu se vor conforma, vor fi sancționați.

În cadrul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie ar urma să fie deschis un număr record de secții de votare peste hotare. Declarația a fost făcută de președintele Comisiei Electorale Centrale, Dorin Cimil. Mai exact, este vorba de 190 de secții de votare, față de 139 câte au fost la prezidențialele din toamnă. Nu se cunoaște însă, cum vor fi împărțite geografic aceste secții de votare.

Republica Moldova se va bucura de un viitor mai bun, numai dacă fiecare cetățean va folosi oportunitatea de a se vaccina împotriva Covid-19. De această părere este ambasadorul Lituaniei la Chișinău, care a fost astăzi oaspete la colegii de la Jurnal FM.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie