Jurnalul orei 17, 28 Iulie
Jurnalul orei 17:00 28 iulie 2021, 18:51 | 2477

Prezentat de Adrian Prodan

Deputatul BeCS, Alla Darovannaia, a fost obligată de Judecătoria Centru să-i achite un prejudiciu moral de 20.000 de lei consilierului prezidențial, Ala Nemerenco. Darovnnaia a fost găsită vinovată de defăimare și informații false. Ea a spus anterior că Ala Nemerenco a obținut ilegal diploma de master. Mai mult, instanța de judecată a obligat deputatul să dezmintă public informațiile răspândite la conferința de presă din februarie curent. PSRM a anunțat că va ataca cu recurs decizia instanței.

Liderul PSRM, Igor Dodon, care a lipsit de la ședința de constituire a noului legislativ, a plecat în vacanță, cu familia la Bodrum, destinație de lux, supranumită ”Saint-Tropez-ul Turciei”. Presa scrie că fostul președinte s-a cazat la un hotel, unde costul unui sejur pornește de la 5000 de euro. Sursele noastre susțin că Dodon și familia și-au cumpărat bilete într-o singură direcție, fără retur.

Au muncit peste hotare, au luat credite și au investit toate economiile pentru un acoperiș deasupra capului, dar nici până astăzi blocurile în care și-au procurat apartamente nu au fost date în exploatare, deși, acest lucru urma să se întâmple încă în 2016. Vorbim de aproximativ 600 de familii dintr-un complex cu nouă case de pe strada Așhabad din sectorul Botanica al capitalei. Deși lucrările de construcție așa nu au mai fost duse la bun sfârșit, oamenii au trecut cu traiul aici, pentru că mulți locuiau în cămine sau cu chirie. Reprezentanții companiei vizate „Kirsan” dau asigurări că își vor onora angajamentele până în luna octombrie.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie