Jurnalul orei 15, 23 Decembrie
Jurnalul orei 15:00 23 decembrie 2021, 17:12 | 710

Prezentat de Eugenia Apostu

Ridicarea imunității parlamentare a deputatului Ilan Șor a fost dezbătută astăzi ore în șir în plenul Parlamentului. Procurorul general interimar, Dumitru Robu, a venit în fața deputaților cu nouă cereri de ridicare a imunității și cu mai multe capete de acuzare. Cele nouă cereri au fost aprobate, rând pe rând, de deputații PAS și cei ai Blocului Comuniștilor și Socialiștilor. Cei din Partidul Șor nu s-au prezentat la ședință. Șor este învinuit că a fost capul organizației criminale, care a sustras miliarde din sistemul bancar.

O tânără de 30 de ani a urcat beată criță la volan și a pornit la drum! Astăzi dimineață, în jurul orei 09:00, polițiștii au oprit un automobil „Audi” în apropierea satului Mălăiești, raionul Orhei. În timpul discuției, inspectorii au simțit miros puternic de alcool, de aceea tânăra a fost supusă testării acoolscopice.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență îi atenționează pe cetățeni despre riscul prăbușirii sub gheață. Avertizarea salvatorilor vine în contextul formării podului de gheață pe suprafața lacurilor, râurilor și a iazurilor.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie