Meteo, 14 Noiembrie
Meteo 14 noiembrie 2022, 20:13 | 691

Prezentat de Felicia Jenunchi

Săptămâna aceasta sunt asteptate minime de pana la minus unu-doua grade. Valorile maxime se vor situa intre 13 si 15 grade. Marti temperaturile vor oscila intre 8 si 13 grade, se prevede cer noros in toate localitatile si nu se prevad precipitatii. 11 grade se vor inregistra marti in capitala, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la 5 grade. In orasele nordice maximele vor oscila intre 8 si 10 grade, iar minimile vor indica 1-3 grade Celsius. La Cahul si Comrat se vor atesta 13 grade, noaptea vor fi 6 grade.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. 18 grade se vor inregistra la Bucuresti si la Craiova si va fi partial innorat. 14 grade se vor atesta Timisoara si Constanta, se prevede cer variabil. 10 grade vor fi la Cluj, 11 la Iasi.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. 19 grade se vor inregistra la Lisabona, la Madrid 14. Va ploua la Londra. Sunt prognozate precipitatii la Paris si 13 grade celsius. Innorat va fi la Amsterdam. 19 grade se vor atesta la Roma. La Viena vor fi 9 grade. 13 grade se vor atesta la Berlin si va fi in mare parte insorit. La Varsovia meteolologii anunta maxime de pana la 9 grade. Se prevede cer variabil la Kiev. Insorit va fi la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie