Jurnalul orei 19, 3 Mai
Jurnalul orei 19:00 3 mai 2021, 21:33 | 1457

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante știri ale zilei:

O plită de beton, care susținea un balcon de la etajul 16 al unei clădiri din Chișinău, s-a prăbușit în curte la doar câțiva metri de un grup de locatari. Pentru că e sărbătoare și lumea se odihnește, tot ce au găsit de cuviință să facă autoritățile a fost să marcheze locul cu o panglică.

Miniștrii din guvernul demisionar au declarat averi fabuloase pentru 2020. Unii, despre care s-a scris că ar avea și cetățenie rusă, dețin cote-părți în firme din România, iar în Moldova dețin mai multe case, apartamente, terenuri și mașini scumpe.

A fost o zi tristă astăzi la Aeroport. După Paște, unii conaționali, care muncesc în străinătate, s-au întors în țările care i-au adăpostit.

Uniunea Europeană va rămâne un aliat puternic și un susţinător al presei independente din Republica Moldova. Este mesajul șefului Delegației UE la Chișinău, Peter Michalko, lansat cu ocazia Zilei mondiale a Libertăţii Presei.

Ambasadorul Rusiei la Uniunea Europeană a fost convocat astăzi la instituțiile europene, după decizia Moscovei de a sancționa opt oficiali europeni, între care președintele Parlamentului European și un comisar.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie