Patrula Jurnal TV, 14 August

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Un tânăr a fost găsit împușcat într-o pădure din raionul Strășeni. Potrivit surselor noastre confidențiale, omul a fost ucis în satul Zubrești, după un chef nocturn, de către fiul fostului polițist Ion Stratulat, asasinat în 2011 de către Ion Şoltoianu. Ion Stratulat era ginerele ex-deputatului Nicolae Alexei.

Trei funcționari ai Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor au fost reținuți. Ei sunt acuzați de corupere pasivă și activă. Aceștia ar fi emis contra mită certificate pentru exportul mărfurilor în Uniunea Europeană, Ucraina și Federația Rusă, fără verificarea calității.

Galina Dodon, mama fostului președinte Igor Dodon, a fost audiată de procurorii anticorupție. Ea este învinuită de complicitate la infracțiunea de îmbogățirea ilicită a fiului aflat în arest la domiciliu. Procuratura a anunțat că Galinei Dodon i-au fost prezentate rezultatele expertizei privind munițiile și armamentul ridicate de la Sadova în timpul perchezițiilor.

Opinia ta contează. Comentează!