Patrula Jurnal TV, 27 Noiembrie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Combaterea corupției în Republica Moldova necesită și bani, și pârghii suplimentare. Asta crede procurorul-șef Anticorupție, Veronica Dragalin, care a transmis autorităților un mesaj clar: puterea trebuie să aplice imediat Legea cu privire la Procuratură, aprobată în 2016.

Proiectul „Toleranță zero față de violența în familie” este în plină desfășurare la Ungheni și Cahul. Cu sprijinul Fundației Terre des Hommes Moldova, în cele două localități s-a reușit amenajarea spațiilor prietenoase pentru mame și copii, dar și pentru refugiații ucraineni.Până acum, sunt peste trei mii de beneficiari.

Documentele cu privire la construcția sediului de milioane al „Moldovagaz” au fost SUSTRASE de persoane necunoscute.Acestea au pătruns într-un birou din vechea clădire a companiei, sigilat de procurori în 2015, unde se păstrau mai mulți saci cu acte.Despre aceasta au declarat sursele Jurnal.md, care au fost de față, când procurorii au mers să înlăture sigiliul de la ușa biroului cu pricina. Raportul auditului Curții de Conturi la „Moldovagaz” confirmă lipsa sigiliului și dispariția documentelor.

Opinia ta contează. Comentează!