Meteo, 16 Noiembrie
Meteo 16 noiembrie 2022, 21:34 | 814

Prezentat de Felicia Jenunchi

Joi vremea se raceste semnificativ, astfel ca maximele se vor incadra intre 2 si 7 grade, noaptea se vor inregistra minime de 0-5 grade. Se prevede cer noros in localitatile din sud, in cele nordice si de centru sunt prognozate ploi slabe. 5 grade se vor atesta la Chisinau, noaptea vor fi 4 grade, vantul va sufla din sud cu 9 kilometri la ora. In localitatile nordice maximele se vor situa intre 2 si 4 grade, iar minimile intre 0 si un grad. La Cahul si Comrat se vor inregistra cate 7 grade, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la 5 grade Celsius.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. 9 grade se vor inregistra la Bucuresti, Timisoara si Craiova si va fi in mare parte insorit. Pecipitatii sunt prognozate la Cluj si Brasov. Va ploua la Iasi, Constanta si Craiova.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. 18 grade se vor inregistra la Lisabona, 15 la Madrid. Averse sunt prognozate la Londra, va ploua la Paris cu maxime de pana la 14 grade. Precipitatii vopr fi joi la Amsterdam. Maxime de 19 grade se vor inregistra la Roma. La Berlin sunt prognozate averse sporadice. Innorat va fi la Viena. doua grade vor fi la Varsovia. Va ploua la Sofia si la Kiev cu maxime de 5 si respectiv 2 grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie