Meteo, 6 Septembrie
Meteo 6 septembrie 2022, 20:23 | 552

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri temperaturile vor oscila intre 20 si 25 de grade, se prevede cer variabil in toate localitatile republicii, nu sunt prognozate precipitatii. 23 de grade se vor inregistra la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la 11 grade, vantul va sufla din sud-est cu 9 kilometri la ora. In localitatile nordice maximele vor oscila intre 20 si 21 de grade, minimile intre 8 si 9 grade. La Cahul si Comrat se vor atesta cate 25 de grade, pe timp de noapte vor fi 13 grade Celsius.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Vor fi 26 de grade la Bucuresti si la Craiova. Cate 23 de grade se vor inregistra la la Iasi si la Cluj. In mare parte insorit va fi la Timisoara, partial innorat la Constanta. Meteorlogii au prognozat precipitatii la Brasov.

Sa vedem care sunt prognozele meteorologilor pe continent. 26 de grade vor fi la Lisabona, la Madrid 29 de grade se vor inregistra. Sunt prognozate precipitatii in orasele Paris si Amsterdam, cate 24 de grade se vor inregistra in ambele orase. Sunt asteptate averse la Londra. La Roma vor fi furtuni insotite de descarcari electrice. Partial innorat va fi la Viena. 26 de grade cu precipitatii vor fi la Berlin . La Varsovia va fi insorit,meterologii au anuntat maxime de 22 de grade. Insorit va fi la Ankara si la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie