Jurnalul Sportiv, 26 Noiembrie
Sport 26 noiembrie 2021, 22:42 | 1028

Zinedine Zidane a început să negocieze săptămâna aceasta cu PSG, pentru a deveni noul antrenor al parizienilor. Clubul de pe Parc des Princes vrea să scape de Mauricio Pochettino, iar fostul antrenor al lui Real Madrid este favoritul conducerii vicecampioanei Franței.

Oleg Rabciuk a fost providențial pentru Olympiakos în meciul de aseară din Europa League. Campioana Grecieia trecut de Fenerbahce cu 1-0 și s-a calificat în primăvara competiției.

Ralf Rangnick a acceptat să ocupe funcția de antrenor interimar al lui Manchester United până la finalul acestui sezon, anunță The Athetlic, care precizează că germanul va semna un contract pe șase luni, iar ulterior, timp de doi ani, va avea asigurat un rol de consilier în cadrul clubului.

Sheriff și-a asigurat în premieră pentru fotbalul moldovenesc calificarea în primăvara europeană, în același timp ”viespile” alegându-se cu un nou bonus financiar pentru această performanță. Calificarea în 1/16-ile Europa League înseamnă pentru Sheriff alți 500 de mii de euro din partea UEFA.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie