Meteo, 15 Februarie
Meteo 15 februarie 2024, 21:11 | 290

Prezentat de Felicia Jenunchi

Temperaturile maxime se vor situa intre plus 3 si plus 8 grade Celsius, pe timp de noapte mercurul din termometre va cobori pana la minus doua grade in nordul tarii. Se prevede cer noros in toate localitatile republicii, nu sunt prognozate precipitatii. Plus 6 grade se vor inregistra in capitala, noaptea minimele vor cobori pana plus unu. In localitatile nordice maximele vor oscila intre plus 3 si plus 4 grade, in cele sudice vor fi plus 7, plus 8 grade.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Temperaturi de pana la plus 12 grade se vor inregistra la Bucuresti, va fi partial insorit. 11 grade vor indica termometrele la Timisoara si la Craiova. Plus 8 grade vor fi la Iasi, Constanta si Brasov.

Sa urmarim prognozele meteorologilor si in capitalele europene. Plus 18 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 15 la Madrid. Se prevede cer variabil la Londra, cu plus 13 grade. Meteorologii anunta ploi slabe in orasele Paris si Amsterdam, cu plus 13, plus 12 grade Celsius. Innorat va fi la Roma. Termometrele vor indica plus 12 grade la Viena si plus 14 la Berlin. Plus 12 grade se vor inregistra la Varsovia. Plus 3 grade vor fi la Kiev, plus 14 la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie