Începe un nou sezon la Jurnal TV
Social 31 august 2020, 20:24 | 3123

Dăm start unui nou sezon la Jurnal TV! De astăzi, pe micile ecrane revin talk-show-urile deja îndrăgite de telespectatori. De asemenea, chiar din această săptămână, veți putea urmări o serie de emisiuni noi. Mai mult, toamna vine cu produse de cea mai înaltă calitate marca Jurnal TV.

De astăzi, rând pe rând, în fiecare seară, pe tot parcursul săptămânii, vor reveni pe post talk-show-urile îndrăgite, dar și emisiuni noi, care vă așteaptă imediat după Știrile orei 19.

ADRIAN BURAGA, director general Jurnal TV: "Astăzi cu multă bucurie și mândrie anunțăm că începând cu ziua de astăzi toate produsele Jurnal TV revin pe micile ecrane. Avem o mulțime de surprize, avem o mulțime de proiecte noi și desigur proiectele vechi pe care publicul larg le-a îndrăgit."

DUMITRU MIȘIN, director de programe Jurnal TV: "Mă bucur foarte mult că săptămâna începe pe data de 31 august, astăzi când marcăm Ziua Limbi Române, astăzi revenim cu Ora Expertizei, mâine seara avem un alt talk-show.Diferit de celelalte cu care telespectatorul Jurnal TV este deja cunoscut.Miercuri revine și Alex Cozer cu „Secretele Puterii”, joi „Cabinetul din Umbră”.Iar vineri venim cu o surpriză pentru vorbitorii de limba rusă, vom aveam un talk-show în limba rusă. Acesta va avea trei moderatori."

Vara aceasta a fost una încărcată cu realizări pentru postul nostru de televiziune. În ultima lună a verii, Jurnal TV a îmbrăcat o haină nouă și a revenit cu o calitate vizuală și mai înaltă.

ADRIAN BURAGA, director general Jurnal TV: "Noi am lucrat, toată echipa a lucrat în această perioadă și am reușit ca astăzi să fim gata să lansăm toate produsele în cea mai bună calitate și la cele mai înalte standarde. Cu această ocazie îndemnăm toți telespectatorii și toți prietenii Jurnal TV să rămână încontinuare alături de Jurnal TV."

Toamna aceasta, Jurnal TV vă va bucura cu proiecte noi. De zece ani vă aducem produse de cea mai înaltă calitate. Stați aproape în continuare!

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie