Meteo, 1 August
Meteo 1 august 2022, 20:20 | 881

Prezentat de Felicia Jenunchi

Daca saptamana trecuta a fost caracterizata de precipitatii si averse, in aceasta saptamana va fi uscat, iar cerul va fi innorat sau variabil. Maximele vor atinge valoarea de 35 de grade. 30 de grade se vor inregistra marti in capitala, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la 16 grade, se prevede cer variabil fara precipitatii. In localitatile nordice maximele vor oscila intre 27 si 28 de grade, iar minimile vor cobori pana la 13 grade Celsius. La Cahul si Comrat se vor atesta 32 de grade, noaptea vor fi 18 grade Celsius.

In Romania se prevede cer variabil sau predominant insorit in majoritatea localitatilor . 31 de grade se vor inregistra la Bucuresti si va fi in mare parte insorit. 32 de grade vor fi la Timisoara, 33 la Craiova. Averse au prognozat meteorologii la Brasov.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. 29 de grade vor fi la Lisabona, 39 la Madrid. Se prevede cer variabil la Londra si la Paris, vor fi 28 si respectiv 31 de grade. 26 de grade se vor inregistra la Amsterdam. La Roma va fi partial insorit cu 37 de grade. Partial innorat va fi la Viena si Budapesta cu 29 si respectiv 31 de grade. La Varsovia meteolologii anunta 26 de grade. Insorit va fi la Ankara si la Atena, la Kiev se vor inregistra 28 de grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie