Meteo, 27 Aprilie
Meteo 27 aprilie 2023, 20:40 | 492

Prezentat de Felicia Jenunchi

Pentru maine meteorologii anunta cod galben de intensificari ale vantului intre orele 8 si 20 seara, astfel, pe arii extinse, se prevăd intensificări ale vântului nord-vestic în rafale de până la 15-20 m/s. Se prevede cer noros in toate localitatile, fara precipitatii. Maximele termice se vor situa intre plus 10 si plus 15 grade Celsius, minimile vor cobori pana la plus doua in nordul tarii. Plus 13 grade se vor inregistra la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 6 grade. In localitatile nordice se vor inregistra temperaturi intre plus 10 si plus 11. In cele sudice maximele nu vor depasi plus 15 grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 16 grade se vor inregistra la Bucuresti si la Cluj, va fi partial innorat. In orasele Timisoara si Craiova se vor atesta plus 17 grade si se prevede cer variabil. Partial innorat va fi la Iasi si Brasov.

Sa vedem care e starea vremii in capitalele europene. Plus 27 de grade se vor inregistra la Lisabona, plus 32 la Madrid. Se prevede cer variabil la Londra. Meteorologii anunta averse la Paris, cu maxime de pana la plus 21. Precipitatii sunt prognozate la Amsterdam. Se prevede cer variabil la Roma. Conform meteorologilor, la Berlin si la Viena sunt asteptate averse. Partial innorat va fi la Varsovia si la Atena. Plus 13 grade se vor inregistra la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie