Jurnalul orei 15, 6 Decembrie
Jurnalul orei 15:00 6 decembrie 2022, 15:58 | 541

Prezentat de Vasile Luchianu

Procurorii vor iniția un dosar penal privind incidentul cu racheta, care a fost găsită ieri într-o livadă de lângă orașul Briceni. ”Nu există niciun pericol”, anunță autoritățile de la Chișinău, potrivit cărora, specialiștii continuă cercetarea, iar obiectul respectiv urmează a fi transmis anchetatorilor.

Prim-ministrul Natalia Gavrilița se află astăzi în Ucraina. Oficialul de la Chișinău a fost în orașele Bucha și Irpin, unele dintre cele mai afectate localități de către soldații ruși.

Comisia pentru Situații Excepționale a dispus, aseară, revizuirea tarifului la energia electrică. Astfel, principalii furnizori urmează să depună în termen de o zi, cererile necesare la Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică. Potrivit deciziei CSE, ANRE va examina și va aproba în termen de trei zile lucrătoare, prețuri mai mici pentru furnizarea curentului. Totodată, prin dispoziția CSE a fost prelungită autorizația de mediu pentru Uzina Metalurgică de la Râbnița, până pe 31 decembrie curent.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie