Jurnalul Sportiv, 23 Iunie
Sport 23 iunie 2022, 22:47 | 677

După ce s-a dezlănțuit la adresa lui Javier Tebas, Nasser Al-Khelaifi a criticat-o și pe Real Madrid. Șeful cel mare de la PSG nu mai suportă să vadă cum madrilenii câștigă Champions League cu o lejeritate ieșită din comun. Ceea ce a amplificat supărarea lui Al-Khelaifi a fost și faptul că Real Madrid a fost cea care a inițiat crearea Superligii, competiție care nu a mai fost înființată, în urma presiunilor extraordinare din toată lumea fotbalului și nu numai.

Juventus analizează încorporarea lui Neymar în echipa antrenată de Massimiliano Allegri. Tehnicianul ar fi cerut întăriri înaintea următorului sezon, iar în opinia sa, brazilianul ar putea contribui substanțial la echipă. Interesul bianconerilor pentru Neymar vine în contextul în care situația fotbalistului la Paris Saint Germain este incertă. Parizienii ar dori să îl cedeze în această vară pe atacantul brazilian, nemulțumiți fiind de prestațiile acestuia din ultima perioadă.

O sportivă a fost la un pas de la moarte chiar în timp ce evolula la Campionatele Mondiale de Natație de la Budapesta. Anita Alvarez și-a pierdut cunoștința în bazin. Tânăra a fost salvată de antrenoarea ei. Ea s-a scufundat spre fundul bazinului. Andrea Fuentes a sărit imediat în apă pentru a o aduce pe Alvarez la suprafață, unde tânăra de 25 de ani a primit îngrijiri medicale. Potrivit ultimelor relatări, ea se simte bine în prezent.

David Popovici a scris istorie de la Campionatul Mondial de Natație din Budapesta. Înotătorul român a câștigat două medalii de aur, la proba de 200 de metri liber și la proba de 100 de metri liber. Aseară, David Popovici a concurat în finala probei de 100 de metri liber, iar înotătorul român a câștigat cursa la photo finish. David Popovici este al doilea înotător din istorie care câștigă atât proba de 100 de metri liber, cât și proba de 200 de metri liber după Jim Montgomery, în 1973.

Opinia ta contează. Comentează!