Meteo, 24 Martie
Meteo 24 martie 2022, 20:30 | 1322

Prezentat de Felicia Jenunchi

Dupa zile in care ne-am bucurat de prezenta soarelui si de temperaturi de pana la 19 grade, meteorologii prognozeaza precipitatii. Vineri maximele se vor situa in jurul valorii de 12 grade, precipitatii, averse sporadice si chiar ploi se anunta pe parcursul zilei in orasele din centru si cele nordice. Orasele din sud vor fi caracterizate de maxime de 10 grade, cerul va fi innorat, soarele se va ivi temporar pe cer. 10 grade vor fi vineri la Comrat, mininmile noptii se vor istua in jurul valorii de 1 grad. La Ungheni mercurul din termometre va urca pana la 12 grade.

Sa urmarim prognoza meteo pentru Romania. Maxime de 11 grade vor fi la Iasi, precipitatii se anunta. La Cluj temperaturile diurne se vor situa intre 10 si 14 grade. 15 grade se vor inregistra la Bucuresti, si aici sunt prognozate precipitatii.

Urmeaza prognoza meteo pentru Europa. La Londra si la Berlin maximele se vor situa in jurul valorii de 18 grade. Cu un grad mai mult se va inregistra la Paris, va fi insorit. Predominant insorit va fi vineri si la Amsterdam. Va ploua la Madrid. Insorit si 21 grade se vor inregistra la Roma. Si locuitorii oraselor Praga si Viena vor avea parte de o zi cu soare. La Moscova va fi innorat, la Kiev se vor inregistra 11 grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie