Jurnal TV dă start unui nou sezon! Pe micile ecrane revin emisiunile de divertisment îndrăgite de telespectatori
Cultură 3 septembrie 2021, 16:39 | 863

De astăzi, la Jurnal TV revin emisiunile, pe care le-au îndrăgit telespectatorii noștri! Conceptul produselor a rămas același. A fost schimbată doar ora de emisie. Detalii aflați în continuare.

Cu producții inedite și cu sketchuri noi, echipa ”Zero Doi” revine pe micile ecrane într-un nou sezon. Emisiunea va fi difuzată în fiecare seară de vineri, de la ora 21.00.

CĂTĂLIN LUNGU, prezentator ” Zero Doi”: "Va fi foarte tare, avem o rubrică nouă, sperăm să fie educativă, la asta ne-am gândit noi. ”Zero Doi” rămâne cu parodii, avem personaje care au mai fost, pe care oamenii le-au îndrăgit și avem și personaje noi."

RADU ȘARBEI, producător ”Zero Doi”: "Am ținut și ținem cont de audiența noastră și de ce vrea publicul, într-o oarecare măsură și venim cu + 10 personaje noi care vin din toate domeniile, din politic, din business și din show-bizz."

Revine la Jurnal TV și „Cealaltă Basarabie”. Realizatoarea emisiunii, Leanca Grițcan, a aflat multe povești de viață ale celor, care au apucat drumul străinătății, stabilindu-se cu traiul în mai toate colțurile lumii.

LEANCA GRIȚCAN, realizator și prezentator ” Cealaltă Basarabie”: "Începem sezonul cu noi forțe. De fapt chiar în această vineri veți avea ocazia să urmăriți o nuntă dintre un italian și o moldoveancă și cel mai frumos este că au decis să sărbătorească această zi important, aici, acasă, în Moldova. Așa că dragi telespectatori, vineri la ora 22.00 doar la Jurnal TV urmăriți o nouă ediție, de fapt, o ediție specială de ”Cealaltă Basarabie”."

Din 5 septembrie, revine la Jurnal TV și emisiunea ”Vânturile Valurile”, cu nume consacrate, cu întrebări substanțiale și răspunsuri pătrunzătoare.

BOGDAN DASCĂL, producător ”Vânturile Valurile”: "De această dată, autorul proiectului, domnul Val Butnaru a decis să vină în sufletele voastre în fiecare duminică seara, începând cu ora 20.00, vă așteptăm în fața ecranelor cu discuții interesante, cu discuții amănunțite, și de această dată mult mai aprofundate despre tot ce înseamnă cultură, literatură, carte, film, poezie. În această duminică recităm poezii împreună cu Arcadie Suceveanu."

Din septembrie va fi difuzată, într-un nou sezon, ”Ora de Ras”. Anatol Durbală și Constantin Cheianu vă așteaptă în fața micilor ecrane începând cu această duminică, de la ora 21.00.

CONSTANTIN CHEIANU, prezentator ”Ora de Ras”: "Vrem să fim tot atât de buni cum am fost anii aceștia, dar avem o nouă provocare, astăzi la guvernare nu mai sunt oamenii pe care îi înghițim, sunt oamenii pe care îi simpatizăm. Vedem cum echilibrăm criticile cu simpatia, asta poate e cea mai mare provocare în sezonul acesta."

ANATOL DURBALĂ, prezentator ”Ora de Ras”: "Avem la guvernare o nouă forță politică, schimbarea mare, de fapt, s-a întâmplat în societate, este un caz istoric. Fiind că emisiunea noastră este de satiră politică va influența, și dacă sincer vorbind, nu prea știm ce să facem cu asta, noi suntem obișnuiți să criticăm."

Rămâneți cu Jurnal TV pentru a nu rata cele mai importante evenimente și cele mai inedite producții.

Opinia ta contează. Comentează!