Jurnalul orei 17, 10 Mai
Jurnalul orei 17:00 10 mai 2024, 17:49 | 906

Prezentat de Vasile Luchianu

Batalionul 22 de menținere a păcii a sărbătorit cea de-a 25-a aniversare de la crearea unității. Cu această ocazie, peste 100 de militari au participat la o ceremonie festivă. Cei care au mers în misiuni internaționale de menținere a păcii au fost premiați cu diplome și distincții pentru curaj, devotament și muncă asiduă. La eveniment a fost prezent și ministrul Apărării, Anatolie Nosatîi.

Veste bună pentru șoferi. În următoarele patru zile, vor avea parte de prețuri mai mici la carburanți. Potrivit prețurilor plafon stabilite de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică, benzina A95 se va ieftini de la miezul nopții cu 23 de bani și va putea fi vândută cu cel mult 25 de lei și 69 de bani, iar motorina de tip standard va fi mai ieftină cu nouă bani și va putea fi comercializată cu maximum 20 de lei și 95 de bani.

Sute de moldoveni au venit acasă pentru o scurtă perioadă, la sărbătorile pascale, și acum pleacă înapoi, la locul de muncă sau de trai permanent. Plecarea e inevitabilă, iar emoția despărțirii e greu de suportat. Echipa noastră de filmare a surprins astfel de momente la Aeroportul internațional Chișinău.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie