Meteo, 13 Octombrie
Meteo 13 octombrie 2022, 20:24 | 729

Prezentat de Felicia Jenunchi

Vineri maximele termice se vor situa intre 11 si 16 grade Celsius, cerul va fi noros in localitatile nordice si cele centrale, in cele sudice sunt asteptate ploi slabe. 14 grade se vor atesta la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la 7 grade. In localitatile nordice se vor inregistra maxime de pana la 12 grade Celsius, noaptea minimile vor oscila intre 4 si 5 grade. In cele sudice maximele nu vor depasi 16 grade, vor fi 9 grade noaptea. 15 grade se vor atesta la Causeni.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. 19 grade se vor inregistra la București si la Craiova si va fi partial innorat. Cate 17 grade se vor atesta in orasele Cluj si Constanta. Maxime de pana la 20 de grade se vor inregistra la Timisoara. 14 grade vor fi la Iasi.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. Cate 27 de grade se vor inregistra la Lisabona si Madrid. Averse sunt prognozate la Londra, ploi la Paris, cate 17 grade vor fi in ambele orase. Precipitatii sunt anuntate la Amsterdam. Insorit va fi la Roma. Precipitatii vor fi Viena cu 18 grade. 17 grade se vor inregistra la Berlin si la Varsovia si va fi partial innorat. Se prevede cer variabil la Ankara si Kiev. Va ploua la Atena, maximele nu vor depasi 20 de grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie