Meteo, 31 August
Meteo 1 septembrie 2022, 01:37 | 744

Prezentat de Felicia Jenunchi

Joi temperaturile vor oscila intre 23 si 28 de grade, noaptea se vor inregistra minime de 13-14 grade. Se prevede cer variabil in orasele din sud, in cele de nord si centrale meteorologii au anuntat averse insotite de descarcari electrice. 26 de grade se vor atesta la Chisinau, noaptea vor fi 16 grade, vantul va sufla cu 9 kilometri la ora. In localitatile nordice maximele se vor situa intre 23 si 24 de grade, iar minimile intre 13 si 14 grade. La Cahul si Comrat se vor inregistra cate 28 de grade, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la 18 grade Celsius.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. 28 de grade se vor inregistra la Bucuresti, sunt prognozate averse. Cu un grad mai rece va fi la Timisoara, Constanta si Craiova. Averse sunt prognozate in orasele Iasi,Cluj si Brasov.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. 32 de grade vor fi la Madrid, 26 la Lisabona. Se prevede cer variabil la Londra si la Paris, cu 24 si respectiv 28 de grade. In mare parte insorit va fi la Amsterdam. La Roma si la Viena sunt prognozate averse sporadice. Partial innorat va fi la Berlin si Varsovia, cu 21 de grade. Insorit va fi la Ankara. In mare parte insorit la Kiev si Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie