Jurnalul orei 19, 22 Iunie
Jurnalul orei 19:00 22 iunie 2021, 22:13 | 1329

Prezentat de Vasile Luchianu

Cele mai importante știri ale zilei:

Curtea Supremă de Justiție a început examinarea dosarului vizând numărul secțiilor de votare în afara țării la anticipatele din 11 iulie. Ședința are loc fără presă și fără participarea părților.

Gest inexplicabil al ministrului Educației, Lilia Pogolșa. După 29 de ani de activitate, aceasta l-a demis pe directorul singurului liceu cu predare în limba română din Tiraspol, Ion Iovcev, iar vestea i-a dat-o la telefon.

Război total la Primăria Chișinău între primarul Ion Ceban și viceprimarul Victor Chironda. Edilul l-a lăsat fără atribuții și i-a cerut lui Chironda să demisioneze. Mai mult, Ceban l-a amenințat că, dacă nu va pleca de bună voie - îl va demite el.

Scade numărul moldovenilor care se vaccinează, iar acest lucru alarmează autoritățile din sănătate. Pericolul pandemiei nu a trecut, noile tulpini ale virusului se extind, iar Moldova are abia 12 la sută din populație imunizată.

Un angajat al Băncii Naționale a Moldovei, fost administrator special la Unibank, a fost reținut în dosarul fraudei bancare. Acesta este acuzat că ar fi acționat în interesul unui grup criminal.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie