Meteo, 6 Octombrie
Meteo 6 octombrie 2022, 23:25 | 927

Prezentat de Felicia Jenunchi

Vineri maximele termice se vor situa intre 18 si 23 de grade Celsius, cerul va fi noros in toate localitatile, va fi uscat, nu sunt prognozate precipitatii. 21 de grade se vor atesta la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la 10 grade. In localitatile nordice se vor inregistra maxime de pana la 19 grade Celsius, noaptea minimile vor oscila intre 7 si 8 grade. In cele sudice maximele nu vor depasi 23 de grade, vor fi 12 grade noaptea. 22 de grade se vor atesta la Causeni.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. 23 de grade se vor inregistra la București. Cate 21 de grade se vor atesta in orasele Iasi si Timisoara. Maxime de pana la 22 de grade se vor inregistra la Craiova. Insorit va fi la Constanta.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. 28 si respectiv 26 de grade se vor inregistra la Lisabona si la Madrid. Precipitatii sunt prognozate la Londra. La Paris si Amsterdam se prevede cer variabil cu 19 si respectiv 18 grade. Innorat va fi la Roma. Partial innorat la Viena cu 22 de grade. 18 grade se vor inregistra la Berlin si la Varsovia si va fi insorit. Se prevede cer variabil la Ankara si Atena, insorit va fi la Kiev cu 16 grade celsius.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie