Jurnalul orei 19, 3 Mai
Jurnalul orei 19:00 3 mai 2022, 21:12 | 896

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Fostul șef al Agenției Servicii Publice, Serghei Railean și alte 12 persoane au fost reținute astăzi după efectuarea a 60 de percheziții. Dosarul are legătură cu dublele identități ale lui Plahotniuc și ale oamenilor din anturajul său, dar și cu o licitație conectată la un alt personaj dubios.

Jurnaliștii au venit astăzi în fața Ambasadei ruse din Chișinău să transmită Kremlinului că ”uciderea jurnaliștilor nu va ascunde ororile războiului”. De Ziua Libertății Presei, jurnaliștii au adus un omagiu reporterilor uciși în Ucraina atacată de Rusia.

Toți cei care vor sfida legea și se vor afișa în spațiul public cu panglica Sf.Gheorghe vor fi sancționați după toată asprimea legii votate recent - adică vor fi amendați cu echivalentul a 430-850 de euro.

Episcopul Markel, care și-a împodobit, săptămâna trecută, mașina cu panglică bicoloră negru-oranj a intrat în vizorul poliției. Gestul omului în sutană a fost înregistrat la Inspectoratul de Poliție Glodeni, acesta urmând să-și primească pedeapsa.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie