Jurnalul orei 19, 26 Februarie
Jurnalul orei 19:00 26 februarie 2024, 21:25 | 593

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. Aproape jumătate dintre asistenți personali din Chișinău, care se află la evidența Direcției generale pentru protecția drepturilor copilului, au rămas fără 50 la sută din salariu. Anunțul a fost făcut astăzi de șefa Direcției, Tatiana Oboroc, în cadrul ședinței primăriei.

2. Președintele Ucrainei a declarat că victoria țării sale depinde de sprijinul Occidentului, exprimând speranța că Statele Unite vor aproba un pachet critic de ajutor militar. Într-o rară discuție despre numărul victimelor, Volodimir Zelenski a spus câte mii de soldați ucraineni au fost uciși în cei peste doi ani de la invazia Rusiei.

3. Festivalul Internațional de Muzică „Mărțișor” va bucura publicul în acest an cu peste 60 de spectacole, care vor avea loc în capitală, dar și în alte localități. Spectatorii sunt invitați la concerte de muzică modernă, clasică și jazz sau la spectacole de operă, balet și dans popular.

4. Cea de-a zecea ediție a campaniei Jurnal TV „Păstrați iubirea, păstrați!” și-a aflat câștigătorii. Mai multe cupluri s-au ales cu premii precum cine romantice sau abonamente la piscină. Cei mai norocoși îndrăgostiți vor avea parte de un weekend gratuit la un complex turistic.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie