Jurnalul orei 15, 3 Noiembrie
Jurnalul orei 15:00 3 noiembrie 2021, 17:10 | 1004

Prezentat de Eugenia Apostu

Doi oameni au murit, iar alți doi au fost răniți într-un accident rutier, produs azi dimineață în sectorul Buiucani al Chișinăului. Mașina implicată aparținea Cancelariei de Stat. Toți cei patru bărbați erau angajați ca șoferi la Guvern.

Preparate rusești, interzise în Uniunea Europeană, care ar preveni infectarea cu COVID, sunt comercializate pe internet în Republica Moldova. Pe fondul infectărilor masive din România, preparatul este căutat în special de românii nevaccinați care se tem de COVID. Așa că unii moldoveni îl cumpără de pe internet, îl transportă peste Prut și îl vând acolo la preț dublu sau chiar triplu. Este vorba de medicamentul rusesc „Arbidol” - de negăsit deja în farmaciile din Moldova, cu excepția regiunii transnistrene. Ce spune despre aceasta Ministerul Sănătății, vedeți în cele ce urmează.

Sute de certificate de vaccinare COVID-19 au fost ridicate de poliție, în cadrul unor percheziții la patru centre medicale din raionul Fălești. În dosar sunt vizați mai mulți angajați, care riscă acum până la doi ani de închisoare.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie