Jurnalul orei 17, 3 Decembrie
Jurnalul orei 17:00 3 decembrie 2021, 17:52 | 1420

Prezentat de Vasile Luchianu

Compania „Furnizare Energie”, despre care s-a scris că ar fi controlată de fostul deputat PD, Vladimir Andronachi, a anunțat că nu-și mai poate deservi consumatorii. Se întâmplă după ce producătorul de energie „Centrala de la Cuciurgan” nu i-a mai confirmat livrarea energiei „pe o perioadă nedeterminată”. În legătură cu aceasta, astăzi, Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică a fost nevoit să pună sarcina pe ceilalți doi distribuitori.

Preotul Ghenadie Valuța, cel care a legat un câine de mașină și l-a târât pe asfalt, în vara anului 2019, a fost expulzat din biserică. Potrivit unui decret al „judecății bisericești” a Mitropoliei Moldovei, Valuța nu mai are voie să stea în fața altarului. De ce este acuzat preotul, vedeți în cele ce urmează.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a lansat astăzi campania de prevenire a înecurilor în perioada rece a anului. Suntem în decembrie și gerurile ar putea să nu întârzie. Salvatorii ne atenționează să fim prudenți atunci când pășim pe gheață, indiferent dacă patinăm sau pescuim la copcă.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie