„ALVYS”, lansare oficială pe piața din Republica Moldova
Advertorial 27 octombrie 2022, 20:50 | 3452

Deși activează de mai bine de un an în Republica Moldova, Alvys, companie concepută pentru a ajuta firmele de logistică și transport să digitalizeze procesul expedierii, gestionarii flotei și contabilitatii, s-a lansat oficial pe piața locală acum câteva zile.

La evenimentul de lansare au fost prezenți colegi, parteneri, investitori, oameni de afacere din domeniul IT, care au cunoscut întreagă echipă Alvys, au aflat viziunile acesteia dar și oportunitățile pe care le oferă în domeniul logisticii și transportului, fiind astăzi cel mai rapid sistem de management pe piață.

Întemeiat pe încredere, transparență și corectitudine, Alvys are misiunea de a digitaliza fluxurile de lucru în domeniul logisticii, achizițiilor transportatorilor, expedierii, managementul flotei și contabilității. Prin integrarea acestor departamente interconectate pe o singură platformă, Alvys oferă utilizatorilor vizibilitate completă asupra afacerii lor și le permite să ia decizii optime, economisind timp și resurse financiare. Alvys are 3 oficii în Statele Unite, Jamaica și Republica Moldova, fondatorul companiei fiind basarabean.

Opinia ta contează. Comentează!