Multe vedete au participat aseară la cel mai așteptat eveniment din industria modei - Gala Met
Monden 2 mai 2023, 20:04 | 936

Vedete de la Hollywood, designeri, staruri mondiale din sport și politicieni au participat aseară la cel mai așteptat eveniment din industria modei - Gala Met. Toată lumea s-a reunit la Muzeul metropolitan de artă din New York, pentru a sărbători. În acest an, celebritățile au adus un omagiu lui Karl Lagerfeld, creatorul Casei Chanel, unul dintre cei mai influenți și prolifici designeri de modă din istorie, care a murit în 2019. Starurile au defilat pe covorul roșu și au impresionat prin ținutele extravagante.

A fost un spectacol al ținutelor strălucitoare, care s-au potrivit cu stilul Lagerfeld, cunoscut pentru eleganța sa sobră și atenția pentru detalii.

JENNIFER LOPEZ, cântăreață, actriță: "Nu îmi plac lucrurile obișnuite. Îmi plac lucrurile "wow". Sunt o interpretă, așa că îmi plac strălucirea și glamourul."

CARDI B, interpretă: "Simt că aceasta este cea mai comodă rochie, pe care am purtat-o vreodată. Din cauza anxietății, uneori îmi zic că anul viitor nu voi participa la Gala Met. Nu pot să fac asta pentru că e ceva rău pentru sănătatea mea."

DUA LIPA, interpretă: "Această rochie este foarte specială. Este din colecția de toamnă 1992 a Chanel pentru mirese, creată de Karl."

CARA DELEVINGNE, fotomodel, actriță: "Este o noapte importantă, sunt multe emoții. Pe drumul spre gală am plâns un pic. Este minunat să onorez o persoană incredibilă nu doar în industria modei, dar și personal, ca prieten. Îi datorez atât de multe și este un mod minunat de a ne aminti de el."

AMANDA SEYFRIED, actriță: "S-a depus multă muncă în fiecare ținută pe care o purtăm, așa că trebuie să fim modele bune."

KIM KARDASHIAN, vedetă TV: "În acest an, pur și simplu am vrut să mă simt fermecătoare. Nu am simțit presiunea, av vrut doar să mă simt bine."

Actorul Jared Leto și interpreții Doja Cat, și Lil Nas X au ales să se îmbrace precum pisica lui Karl Lagerfeld, notează Reuters.

DOJA CAT, cântăreață: "Când a fost anunțată tema pentru gală, în secunda următoare m-am gândit la pisici. Nu am făcut prea multe schițe, am mers pur și simplu pe această idee."

Iar superstarul tenisului, Serena Williams, a dezvăluit pe covorul roșu cel mai recent proiect al său - că este însărcinată cu al doilea copil, scrie AFP.

Evenimentul anual se desfășoară numai pe bază de invitație și reprezintă o strângere de fonduri pentru departamentul de modă al muzeului, The Costume Institute, care găzduiește aproximativ 33 de mii de obiecte, ce reprezintă șapte secole de modă. Un bilet la Met Gala costă aproximativ 50 de mii de dolari.

Opinia ta contează. Comentează!