Meteo, 20 Octombrie
Meteo 20 octombrie 2022, 21:46 | 1145

Prezentat de Felicia Jenunchi

Meteorologii au emis cod galben de vant puternic pana astazi, astfel ca se prevăd întensificări ale vântului nord-vestic în rafale de până la 15-20 m/s. Vineri maximele termice se vor situa intre 10 si 15 grade Celsius, cerul va fi noros in toate localitatile. 13 grade se vor atesta la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la minus un grad. In localitatile nordice se vor inregistra maxime de pana la 11 grade Celsius, noaptea minimile vor oscila intre minus 4 si minus 3 grade. In cele sudice maximele nu vor depasi 15 grade, vor fi intre 0 si plus doua grade pe timp de noapte.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Cate 16 grade se vor inregistra la București si la Craiova. Cate 13 grade se vor atesta in orasele Iasi si Constanta si va fi insorit. Maxime de pana la 18 grade se vor inregistra la Timisoara. Insorit va fi la Brasov.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. 19 si respectiv 17 grade se vor inregistra la Lisabona si la Madrid. Precipitatii sunt prognozate la Londra si la Amsterdam. La Paris sunt prognozate averse sporadice. Partial innorat va fi la Roma. In mare parte innorat la Viena cu 14 grade. 18 grade se vor inregistra la Berlin. Innorat va fi la Varsovia. Insorit va fi la Sofia, Ankara si Atena. 9 grade se vor atesta la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie