Jurnalul orei 17, 7 Aprilie
Jurnalul orei 17:00 7 aprilie 2023, 21:20 | 592

Prezentat de Vasile Luchianu

Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului le vine în ajutor oamenilor nevoiași din sectorul Centru al capitalei. De luni până vineri, la ora prânzului, la Pretura Centru sunt așteptate câte o sută de persoane, care pot beneficia de prânzuri calde. Acțiunea de caritate se desfășoară deja de jumătate de an.

Securitatea cibernetică și economică a întreprinderilor a fost abordată astăzi de către participanții la un forum internațional, desfășurat la Chișinău. Mai mulți oameni de afaceri și directori de companii private au fost informați în detaliu la acest subiect de către reprezentanții unei firme specializate. Accentul a fost pus pe protejarea datelor cu caracter personal.

Când toți fug de la sat la oraș, ea a ales să profeseze anume în mediul rural. Locuiește în satul Cașunca din raionul Florești și face zilnic naveta spre Vărvăreuca, acolo unde elevii o așteaptă zi de zi, dornici să învețe carte. Deși este studentă, asta n-o împiedică să învețe și în același timp să practice activitatea didactică. Spune că adoră meseria de profesor, chiar dacă salariul îi ajunge doar pentru transport. Vă invităm să-i urmăriți povestea în cele ce urmează.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie