Patrula Jurnal TV, 19 Decembrie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Tragedie la Sângerei! O fată a murit după ce a fost lovită cu o minge în cap, în timpul orei de sport. Minora s-a dus acasă, iar peste câteva ore, mama ei a găsit-o inconștientă și a chemat ambulanța. La Sângerei s-a deplasat echipa noastră de filmare.

Natalia Ursachi, mama a cinci copii, condamnată la șase ani de închisoare pentru escrocherie, a fost graţiată de către preşedintele Maia Sandu. În după amiaza zilei de miercuri, Natalia Ursachi a fost eliberată din Penitenciarul nr.7 Rusca. Într-un interviu exclusiv pentru Jurnal TV, femeia a declarat că pleacă fără ezitare acasă, la Drochia, unde o așteaptă copiii.

După ce a stat nouă ani după gratii, fiind condamnat pentru un omor pe care spune că nu l-a comis, Vladimir Vlasov este cu un pas mai aproape de a fi achitat. Dosarul în care a fost condamnat la 20 de ani de pușcărie a fost întors Procuraturii Bălți pentru a fi revizuit. Decizia a fost luată de Judecătoria Bălți și este irevocabilă.

Opinia ta contează. Comentează!