Jurnalul orei 19, 17 Februarie
Jurnalul orei 19:00 17 februarie 2022, 20:42 | 1109

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

De aproape cinci ani locuitorii unui cartier din capitală trăiesc un adevărat calvar. Sunt puși în situația să lupte singuri cu traficanții de droguri care le fac în fiecare zi ocolul caselor. Mai mult, am descoperit că drogurile sunt vândute nestingherit online. Oamenii legii spun că destructurarea rețelei criminale ar putea dura mai mulți ani.

Scumpirea energiei electrice este inevitabilă. Acest lucru s-ar putea întâmpla chiar din luna aprilie, spune ministrul Infrastructurii Andrei Spânu. Între timp, prețul carburanților crește ca pe drojdii. Mâine, benzina A95 va costa 24 de lei și 19 bani.

Camioanele încărcate cu fier uzat continuă să circule nestingherit pe traseul Rezina-Râbnița, spre uzina metalurgică, deși acesteia i-a fost retrasă autorizația de mediu. Mașinile de mare tonaj au fost stopate azi de către oamenii legii, dar ulterior și-au continuat deplasarea. Ministerul Mediului nu dă deocamdată niciun detaliu și afirmă că documentează cazul.

Mai mult de 42 de milioane de lei, acordate celor care s-au infectat la locul de muncă, au ajuns nu la medici, ci la pretori, primari, consilieri, judecători sau procurori. Auditorii Curții de Conturi afirmă că este foarte dificil să demonstrezi că un angajat s-a infectat în timpul orelor de muncă.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie