Peeling-ul chimic întinereşte tenul

Primăvara procedurile de reîntinerire sunt un must-have al sezonului. Şi cum 8 martie este la orizont, colega noastră Lilia Iaţco vine cu o ideie pentru bărbaţii care sunt în pană de idei dar şi pentru doamnele care vor să arate bine de sărbătoarea lor. Ridurile fine, petele care se datorează expunerii la soare sau leziunile cauzate de acnee nu mai sunt un motiv de îngrijorare – pentru ele există peelingul chimic.

Atenţie! O eficienţă maximă depinde de un grad de profunzime optim şi o perioadă a anului bine aleasă.

Peeling-ul chimic este una dintre procedurile de "reintinerire" a fetei care, pe masura ce trece timpul, devine tot mai populara. Motivul este usor de inteles: in comparatie cu altele, metoda este relativ simpla si cu efecte imediat vizibile. Se aplica o solutie de acid diluat, cu ajutorul careia se elimina o serie de imperfectiuni precum ridurile fine, petele cauzate de expunerea la soare, petele depigmentate si leziunile provocate de acnee.

Suna tentant, nu-i asa? Daca iei in calcul aceasta posibilitate, tine cont in primul rand de faptul ca nu va fi suficienta o sedinta de tratament; cel mai probabil, vei avea nevoie de aproximativ patru-cinci sedinte pentru ca tratamentul sa dea intr-adevar rezultele scontate.

Opinia ta contează. Comentează!