Meteo, 2 Decembrie
Meteo 2 decembrie 2022, 20:35 | 674

Prezentat de Felicia Jenunchi

Sambata maximele termice se vor situa intre plus unu si plus 5 grade Celsius, cerul va fi noros in toate localitatile si nu sunt prognozate precipitatii. Plus 4 grade se vor atesta la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la minus unu. In localitatile nordice se vor inregistra maxime de pana la plus doua grade Celsius, noaptea se vor inregistra minime de minus 3, minus doua grade. In cele sudice temperatura aerului nu va depasi 5 grade Celsius, vor fi plus unu, plus doua grade pe timp de noapte.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 4 grade se vor inregistra la București, cerul va fi acoperit. In mare parte innorat va fi la Cluj, Timisoara si Brasov. Innorat va fi in orasele Iasi, Constanta si Craiova, cu plus doua, plus 6 si plus 5 grade.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. 16 grade vor fi la Lisabona, la Madrid 11. Innorat va fi la Londra si la Paris cu maxime de pana la plus 7 si plus 5 grade. Se prevede cer variabil la Amsterdam. Plus 15 grade se vor atesta la Roma, 0 grade vor fi la Berlin. Se asteapta ninsoare la Varsovia. La Ankara se prevede cer variabil. La Kiev si Atena va fi innorat, cu minus unu si respectiv plus 17 grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie