Jurnalul orei 19, 1 Octombrie
Jurnalul orei 19:00 1 octombrie 2021, 22:04 | 2381

Prezentat de Eugenia Apostu

Cele mai importante știri ale zilei:

Nu rămânem fără gaze naturale, dar ne vor costa mult mai scump. În octombrie, tariful pentru consumatori rămâne neschimbat, dar până la primăvară tariful va crește cu peste 50 la sută - a anunțat un director ANRE.

Încă un figurant în dosarul fraudei bancare, din anturajul lui Plahotniuc, urmează a fi anunțat în căutare internațională. Numai că și acesta a reușit să fugă deja din Moldova. Este vorba de Vladimir Andronachi. Soția acestuia și juristul familiei au puși însă oficial sub învinuire.

Astăzi au intrat în vigoare noile restricții anti-COVID impuse de autorități. Astfel, accesul în anumite localuri mai este posibil doar în baza certificatelor de vaccinare. Măsura a generat proteste din partea celor ce refuză să se imunizeze.

Tragedie la Constanţa. Şapte oameni au ars de vii urmare a unui incendiu la Spitalul de Boli Infecţioase din oraș. Pacienții internați au fost scoși pe geam și duși direct în ambulanțele din fața spitalului. Nu este primul caz de acest fel în România de la izbucnirea pandemiei.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie