Jurnalul orei 19, 17 Ianuarie
Jurnalul orei 19:00 17 ianuarie 2022, 20:58 | 1424

Prezentat de Eugenia Apostu

Cele mai importante știri ale zilei:

Mâna dreaptă a lui Plahotniuc, ex-deputatul Constantin Botnari, a primit 30 de zile de arest preventiv - doar că și el, la fel ca alți foști demnitari din perioada regimului Plahotniuc, a reușit să fugă la Londra. Botnari a reacționat.

Cu probleme se confruntă și căutatul Veaceslav Platon. Acesta a pierdut în instanță Casa Modei și fostul sediu ASITO. Curtea de Apel a anulat hotărârile care i-au permis lui Platon să acapareze bunurile ce nu-i aparțin.

Chișinăul și raionul Ialoveni revin sub incidența „codului roșu” de COVID. De data aceasta cei mai afectați sunt copiii. În Spitalul de Boli Contagioase pentru Copii din Chișinău nu mai sunt paturi libere.

În unele farmacii din Moldova a ajuns pastila americană anti-COVID. Ea poate fi eficientă doar dacă este administrată în primele cinci zile de la apariția primelor simptome. Medicii nu se grăbesc să prescrie însă preparatul, iar experții străini susțin că acesta prezintă „riscuri mari”.

Carburanții se scumpesc din nou la miezul nopții. Prețul unui litru de motorină va trece de 19 lei, iar benzina A-95 va costa mâine peste 22 de lei litrul.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie